1L vopsea tabla de scris cu creta blackboard chalkboard MagPaint

  • 124 Lei
  • Modified date: 08/08/2017
    • Bucuresti, Bucuresti, Romania

Producator MagPaint - Olanda
Culori disponibile in cutii de 1L: negru; verde inchis
1 cutie de 1L acopera 10mp intr-un strat, In general: necesar 1 strat.
Blackboard Paint este o vopsea care transforma suprafata pe care este aplicata intr-o tabla pentru scris cu creta.
Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri, gradinita, scoala., bar,sala evenimente, panouri
MagPaint este o vopsea decorativa pe baza de apa, fara plumb, fabricata in Olanda; respecta reglemetarile U.E., este non-toxica si este sigura pentru copii (conform EN71-3).
Se poate aplica pe pereti sau pe suprafete netede din lemn bine uscat, metal fara rugina, sau pe suprafete pe care s-a aplicat in prealabil vopsea MagPaint cu proprietati magnetice obtinand astfel un blackboard magnetic
Vopseaua Blackboard vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet sau cu o pensula.
Inainte de a aplica vopseaua, curatati bine suprafata.Vopseaua nu adera peste pete de murdarie solubila, grasime, apa, pasta de tapet sau lipici. Spalati suprafata cu apa si detergent, clatiti bine si lasati sa se usuce. Suprafetele sfaramicioase trebuie sa fie bine curatate cu apa si frecate cu o perie. Indepartati materialele din fisuri si gauri, apoi umpleti cu un material de tip glet, de calitate. Cand s-a uscat, neteziti si stergeti de praf cu carpa umeda.
Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate.

Nu diluati si nu amestecati vopseaua cu altceva. Pulverizarea nu este recomandata.

Agitati bine inainte de folosire.
Pentru cele mai bune rezultate, se aplica la temperatura de 20 grade C.
O cutie de 1L de vopsea va acoperi aprox.10 metri patrati, cu un singur strat. Se recomanda 1-2 straturi. Daca vopseaua se va aplica doar pe o portiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, inainte de vopsire, pentru a obtine linii drepte.
Timp de uscare: vopseaua se simte uscata la atingere dupa 10min. Dar un al doilea strat de vopsea se poate aplica dupa 12 ore.
Se poate folosi dupa 24 de ore de la aplicarea ultimului strat. Atentie: evitati contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghititi, evitati contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lucru se intampla, clatiti bine. A nu se lasa la indemana copiilor.


Telefon: 0735883920

Anunţuri asemănătoare